skinandcosmetics.blogg.se

Perfekt hy och nostalgi...

Publicerad 2015-11-30 15:54:48 i Allmänt,

Är det något jag vill ha så är det en felfri hy!!
 
Läs mer om det här!
 
När man är så gammal som jag så kan man fråga dottern om sminktips. Hon hänger med mer i trenderna än vad jag gör! Men nej, jag har ingen åldersnoja. Jag HAR ingen åldersnoja! Jag visste inte vad contouring var förrän alldeles nyligen. Hepp!
 
Helgen har varit bra! Jag hoppades att jag skulle fått Oriflame-leveransen i fredags men icke!! Jag skulle ju ha provat, klämt och känt hela helgen. På Oriflame-produkterna alltså, ditt snuskiga stycke!!
 
Istället fick jag tid till att gå igenom Nostalgilådan. Ni vet den där lådan som mamma har sparat i alla år. Allt från lyckönskningskorten som mamma och pappa fick när jag föddes till highschoolåret i USA. Allt fanns där. Jag hade ingen aning om att mamma hade sparat vissa grejer. Det blev en kväll i nostalgins tecken :-) 
Jag var ju tonåring på 90-talet och herregud vilket mode det var då! Speciellt makeup-modet. Ögonskuggan gick ända upp till ögonbrynen. Dessutom täckte jag hela ögonlocket med eyeliner, det var ju ASSNYGGT!! Och en dag så frågade killen jag var kär i; "Vad har du gjort på ögonen?" i en ton som "Vem har gett dig blåtiror"? På BÅDA ögonen? 
 
Tur att saker och ting har utvecklats sen dess. Åt rätt håll. 
 
                                     
 
Fixa både hy och ögon på den här sidan :-) Rekommendationer kommer när jag själv har provat grejerna. Ska bara få hem det där paketet först!! 
 
Trevlig måndag!! 
 
 
 
 
 
 
 

Om

Min profilbild

Elin

Välkommen hit! Jag heter Elin. Här kommer du att få läsa om allt & inget. Mest om allt!

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela